Trei tineri au căzut în lacul Colibița. Pompier: „Două persoane înotau spre mal. Am întrebat: “Câţi aţi fost?” Au spus 3. “Unul unde este?” Şi au făcut semn că a intrat la fund”

Updated on ianuarie 8, 2023 Trei tineri din judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au căzut sâmbătă în lacul Colibiţa, în timp ce se plimbau cu o hidrobicicletă. Unul dintre ei este dat dispărut.

„În această după-masă, un bărbat a sesizat, prin 112, faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibiţa. Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toţi din Sânpaul, judeţul Mureş, ar fi ieşit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibiţa.

Trei tineri au căzut în lacul Colibița. Pompier: „Două persoane înotau spre mal. Am întrebat: "Câţi aţi fost?" Au spus 3. "Unul unde este?" Şi au făcut semn că a intrat la fund” 1

La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenţie”, a comunicat Poliţia, potrivit digi24.ro.

Căutările vor fi reluate în această dimineaţă. Scafandrii din Bistriţa au răscolit lacul ore în şir, în condiţii deloc prietenoase.

Paul Seserman, ISU Bistrița-Năsăud: Intervenţia implică un grad ridicat de dificultate deoarece este o intervenţie pe timpul nopţii şi temperatura apei este foarte scăzută.

Un pompier care se afla în timpul liber a observat totul de pe o altă ambarcațiune și a sărit în ajutor, scrie observatornews.ro.

Pompier: Am observat o hidrobicicletă cu flotoarele în sus, iar două persoane înotau spre mal. Am întrebat: “Câţi aţi fost?” Au spus 3. “Unul unde este?”

Şi au făcut semn că a intrat la fund. Din cauza faptului că ei au început toţi trei să înoate spre mal, iar la o distanţă de 10 metri de ambarcaţiune s-a intrat în panică, cei doi l-au lăsat pe celălalt în urmă şi s-a înecat.

error: Content is protected !!