Cluj: Accident mortal pe centura Vâlcele – Apahida. Un bărbat a fost acroșat când cobora din mașină

Updated on decembrie 20, 2022 Un bărbat a murit într-un accident produs în dimineaţa de marţi pe centura de ocolire a Clujului, Vâlcele – Apahida.

“La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 06.50, polițiștii au fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier, produs pe DN1N, Centura Vâlcele – Apahida, în urma căruia o persoană a decedat.

Cluj: Accident mortal pe centura Vâlcele - Apahida. Un bărbat a fost acroșat când cobora din mașină 1

Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa cu o autoutilitară pe direcția Vâlcele spre Apahida, la km 2+628 ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 50 de ani, în momentul în care acesta s-ar fi coborât dintr-un autoturism aflat staționat pe partea carosabilă.

Echipajul medical prezent la fața locului a fost nevoit să pronunțe, din păcate, decesul acestuia. Conducătorul auto în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În aceste momente traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ”, a transmis IPJ Cluj.

“Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat implicat într-un eveniment rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 6.50, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare.

Echipajele operative au găsit bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, fără semnale vitale și au început imediat să-i aplice manevrele de resuscitare.

Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale, fiind declarat decesul bărbatului la fața locului de către medicul SMURD”, a transmis biroul de presă al ISU Cluj marţi dimineaţa.

error: Content is protected !!