O benzinărie Petrom a dat motorină în loc de benzină. Zeci de șoferi și-au distrus motoarele. „Mașina dă rateuri, nu mai trage”

Updated on septembrie 15, 2022 Zeci de șoferi care au alimentat la o stație de carburant Petrom din Baia Mare au ajuns cu mașinile la service, după ce le-au cedat motoarele în trafic. Toți știau că au alimentat cu benzină, dar mecanicii le-au găsit în rezervoare motorină.

Stația de carburnați în care angajaţii au încurcat benzina cu motorina este amplasată pe un bulevard intens circulat din Baia Mare și zilnic de acolo alimentează zeci de șoferi.

O benzinărie Petrom a dat motorină în loc de benzină. Zeci de șoferi și-au distrus motoarele. „Mașina dă rateuri, nu mai trage" 1

Peste 24 de ore a durat până când cei responsabili să își dea seama de problemă. Între timp, mașinile pe benzină care au trecut pe la pompe au început să cedeze. La atelierele de reparații, mecanicii le-au spus șoferilor că au în rezervor motorină, informează stirileprotv.ro.

După ce unul dintre ei a sesizat Protecția consumatorului, misterul s-a rezolvat. Depozitul de benzină al stației fusese umplut greșit cu motorină, iar în aceste condiții, la pompele de benzină a curs carburant diesel.

Ionela Cozma, Poliția Maramureș: „Situația a afectat și trei autospeciale din cadrul Inspectoratului de Poliție a Județului Maramureș.”

“Prin extorsiunea unui degajament într-o pompă, s-a alimentat cu motorină în loc de benzină de 95. Mașina dă rateuri, nu mai trage”, spune Norby Szopko, unul dintre păgubiți, citat de antena3.ro.

“M-am prezentat frumos și am cerut un punct de vedere și mi s-a închis telefonul în nas. Doamna directoare de acolo nu a vrut să îmi dea informații pe acest subiect. Asta după ce a negat că au comis gafa. Am depus plângere la OPC și aștept soluționarea”, a mai povestit acesta.

Într-un răspuns pentru Știrile PRO TV, compania a transmis că: „Am oprit imediat de la comercializare produsul respectiv din stația din Baia Mare și am demarat o procedură de investigație. Recomandăm clienților care au întâmpinat probleme și au fost la service să contacteze reprezentanţii stației. Aceștia vor răspunde solicitărilor în conformitate cu procedurile interne pentru rezolvarea situației.”

Situația este și în atenția Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.

error: Content is protected !!