Un afacerist din Bistrița, pilotul decedat în accidentul de pe Lacul Colibița. Aeronava era proprietatea privată a omului de afaceri și era nou achiziționată

Updated on august 29, 2022 Pilotul care și-a pierdut viața în urma accidentului aviatic de la Lacul Colibița, județul Bistrița-Năsăud, era afaceristul Marius Ionașcu în vârstă de 65 de ani. Acesta deținea o firmă de aparate de aer condiționat.

Acesta era unul dintre cei mai experimentați piloți din județ. În 2016 obținuse și licența ULM, pentru pilotarea aparatelor de zbor ultra -ușoare. Aceste cursuri se predau piloților care deja au experiență în pilotarea aeronavelor, transmite bistrițeanul.ro.

Un afacerist din Bistrița, pilotul decedat în accidentul de pe Lacul Colibița. Aeronava era proprietatea privată a omului de afaceri și era nou achiziționată 1

Celălalt pasager, cetățeanul german de 45 de ani, a fost transportat la spital deoarece avea atacuri de panică. Acesta a ieșit singur din epavă.

Aeronava era proprietatea privată a omului de afaceri și era nou achiziționată. Se pare că soția afaceristului se afla, de asemenea, într-un aparat de zbor. Cei doi comunicau prin intermediul stației când, la un moment dat, legătura s-a întrerupt.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică în lacul Colibița din județul Bistrița Năsăud. Imagini apărute acum arată exact momentul când avionul se prăbușește în apele lacului montan.

„Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU, potrivit hotnews.ro.

Imaginile cu avionul prăbușindu-se în apele lacului au fost publicate pe Facebook de reporterul ProTV Ovidiu Oanță.

Accidentul din Bistrița Năsădu vine la mai puțin de o zi după un alt eveniment aviatic, un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit în județul Giurgiu.

În urma accidentului aviatic de la Giurgiu și-au pierdut viața două persoane.

error: Content is protected !!