(Video) Cum arată gazonul de pe Cluj Arena după Untold. Gazonul va fi complet schimbat de organizatorii UNTOLD

Updated on august 10, 2022 Gazonul de pe Cluj Arena arată rău după festivalul UNTOLD, însă acest lucru era asumat de către primăria din Cluj, care nu va suporta costurile refacerii. Ca în fiecare an,  cheltuieli sunt suportate de către organizatorul evenimentului.

Pentru autoritățile locale a fost însă un eveniment profitabil. 600.000 de euro a costat închirierea arenei, iar schimbarea gazonului costă 150.000 de euro, preț plătit de organizatori. În plus, mai există o marjă de 50.000 de euro pentru achitarea eventualelor stricăciuni la stadion, informează digisport.ro.

(Video) Cum arată gazonul de pe Cluj Arena după Untold. Gazonul va fi complet schimbat de organizatorii UNTOLD 1

Anul trecut a fost prima dată când gazonul a fost înlocuit complet după acest eveniment, și nu doar parțial.

(Video) Cum arată gazonul de pe Cluj Arena după Untold. Gazonul va fi complet schimbat de organizatorii UNTOLD 2 (Video) Cum arată gazonul de pe Cluj Arena după Untold. Gazonul va fi complet schimbat de organizatorii UNTOLD 1

Cluj Arena a fost construit în intervalul 2009 – 2011, are 30.201 locuri și a costat 44 de milioane de euro. Stadionul a fost inaugurat în octombrie 2011.

Peste 360.000 de persoane au fost la Untold în cele patru zile de festival, au anunţat organizatorii.

„Ultima zi a călătoriei prin universul magic UNTOLD, ediţia 2022, cea de-a patra zi de festival, a fost trăită cu un entuziasm imens de cei peste 90.000 de fanii veniţi din toată lumea pentru a celebra dragostea pentru muzică, libertatea, toleranţa şi prietenia, alături de cei mai apreciaţi artişti naţionali şi internaţionali.

Peste 360.000 de mii de participanţi au trecut pragul tărâmului magic în cele patru zile. Mainstage-ul Untold şi-a deshis porţile pentru cea de-a patra zi de festival pentru live act-uri în premieră, dar şi pentru DJ set-uri în exclusivitate”, au transmis organizatorii.

error: Content is protected !!