Erik Lincar crede că U Cluj putea obține mai mult în meciul cu FCSB: „Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri”

Updated on iulie 18, 2022 Universitatea Cluj a reușit un rezultat important pe terenul FCSB-ului, la primul meci după revenirea în SuperLigă, iar Erik Lincar e de părere că „șepcile-roșii” puteau să înscrie mai multe goluri.

„Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri. Am avut 9 jucători pe teren din barajul cu Dinamo. Au intrat doar Chipciu și Bălan. E doar jumătate de punct dacă ne gândim că se vor înjumătăți”, a declarata Linkar, citat de fanatik.ro.

Erik Lincar crede că U Cluj putea obține mai mult în meciul cu FCSB: „Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri” 1

Fostul jucător al Stelei, consideră că Risto Radunovic a fost o absență care a cântărit greu pentru FCSB: „Urmează un meci greu cu Craiova, însă e important pentur mine să am un reper, să văd ce pot băieții și să câștigăm mai multe puncte. A fost avantajul nostru că a lipsit și Radunovic. Au avut mari probleme pe linia de patru și am încercat să profităm cât mai mult”.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj a fost influențat puternic și de arbitrajul VAR, care i-a dat emoții mari lui Erik Lincar: „Am spus că trebuie să alergăm foarte mult, pentru că Steaua are calitate în ofensivă. Nu mă așteptam să avem atâtea emoții. Eu zic că VAR-ul ajută, dar noi pe bancă trăim cu emoții.

Săptămâna trecută au venit cei de la CCA și ne-au explicat când intervine VAR. Se intervine numai în momentele foarte importante. Am adus jucători cu valoare, de la echipe care anul trecut au jucat în play-off. Azi am preferat să merg pe omogenitate”.

Universitatea Cluj a reușit să încurce FCSB cu jucători care au evoluat în sezonul trecut în Liga 2 și care au eliminat Dinamo la barajul de promovare: „Aștept ca cei noi să intre în echipă și să o facă la fel de bine ca cei din vechea gardă”.

error: Content is protected !!