Billel Omrani şi Mateo Susic pleacă de la CFR Cluj

Updated on iulie 1, 2022 Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, despărţirea de Billel Omrani şi Mateo Susic, jucători ale căror contracte cu gruparea ardeleană au expirat, notează Agerpres.

“CFR 1907 Cluj anunţă despărţirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final. Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puţin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră şi a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Billel Omrani şi Mateo Susic pleacă de la CFR Cluj 1

Golurile sale de pe Celtic Park, reuşita de trei puncte cu Lazio, hat-trick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reuşitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul alb-vişiniu, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-işti”, se menţionează pe site-ul citat.

Omrani a declarat că este recunoscător pentru cei şase ani petrecuţi la campioana României.

“Sunt extrem de recunoscător pentru toţi aceşti ani petrecuţi la CFR. A fost o experienţă extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. Am crescut ca om, dar şi ca jucător şi pentru asta vă mulţumesc mult tuturor. Vă ţin pumnii pe mai departe şi sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipeşti”, a spus Omrani.

“CFR 1907 Cluj anunţă despărţirea de Mateo Susic, fundaş dreapta al cărui contract a ajuns la final. Fotbalistul de 31 de ani a jucat în Gruia în două rânduri, prima dată în sezonul 2014-2015, iar mai apoi a revenit la CFR în 2019 şi a evoluat până la finalul campionatului recent încheiat. În această perioadă, Mateo a bifat 115 meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a pus umărul la câştigarea a trei campionate şi a unei Supercupe”, a anunţat clubul la despărţirea de Susic.

Fotbalistul croat a declarat la rândul său: “Vreau să mulţumesc mult clubului pentru că mi-a dat şansa să joc în România şi să fac parte din această echipă care a scris istorie câştigând campionatul în ultimele cinci sezoane. Vreau să mulţumesc conducerii, antrenorilor, coechipierilor şi staff-ului medical pentru momentele de neuitat şi pentru meciurile pe care le-am jucat împreună.

De asemenea, vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi în viaţa echipei, în special suporterilor care au fost mereu aproape de echipă! Sper să ne revedem în curând”.

error: Content is protected !!