Protest. Șoferii din Cluj au blocat OMV Mărăști. „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul ! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută”

Updated on iunie 14, 2022 Clujenii au început protestele împotriva prețului ridicat la benzină și motorină. Ieri, benzinăria OMV Mărăști a fost blocată de șoferii nemulțumiți.

Șoferii alimentează de sume foarte mici pentru a bloca activitatea benzinăriei.

Protest. Șoferii din Cluj au blocat OMV Mărăști. „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul ! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută” 1

Chiar dacă benzinăriile nu mai acceptă plata cu mărunțiș, șoferii plătesc cu cardul, dar sub un leu.  „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul ! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută”, a transmis cineva.

Protest. Șoferii din Cluj au blocat OMV Mărăști. „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul ! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută” 2

Proteste în țară din cauza prețurilor mari la carburanți

Și în Botoșani șoferii au protestat. „Azi la noi, mâine la voi, se poate”, a transmis un șofer.

Mai mulți șoferi din Târgu Jiu, Botoșani și Ploiești au blocat benzinăriile în semn de protest față de prețurile tot mai mari la benzină și motorină.

În Târgu Jiu, șoferii au alimentat cu sume între 50 de bani și un lei, iar apoi s-au așezat iarăși la coadă, îngreunând activitatea unei benzinării.

„Am băgat de 46 de bani, câțiva mililitri de benzină. Și mă mai pun o dată la coadă. O să mai facem așa până mai scad prețurile. Nu e posibil așa ceva. Prețurile sunt tot mai mari și ne-am săturat,” a spus un tânăr, potrivit Pandurul.

Protest. Șoferii din Cluj au blocat OMV Mărăști. „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul ! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută” 3

Modalitățile inedite găsite de șoferii din Târgu Jiu de a trage de timp la pompă

„Eu am băgat de doi lei. E a patra oară când m-am pus la coadă,” a spus un alt șofer.

Un alt tânăr a venit să alimenteze cu două pușculițe pline cu monede, anunță Stirile Pro Tv.

„Am avut două pușculițe pline. Am avut 150 de lei. Am stat o jumătate de oră să-i numărăm. Mi-au spus doamnele de aici că nu mă mai primesc data viitoare,” a spus acesta.

Șoferii și-au spălat și parbrizul pentru a trage de timp la benzinăria unde un litru de benzină costă în momentul de față 8,69 lei, iar motorina 9,24 lei.

error: Content is protected !!