A recunoscut crima. Bone Ferenc a sugrumat-o pe clujeancă deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă la Cluj

Updated on mai 27, 2022 Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor, și-a recunoscut fapta.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sugrumat-o pe tânără la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Spune că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare, informează antena3.ro.

A recunoscut crima. Bone Ferenc a sugrumat-o pe clujeancă deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă la Cluj 1

Potrivit surselor Observator, bărbatul ar fi mărturisit în faţa anchetatorilor că el este autorul crimei şi ar fi oferit detalii despre modul în care ar fi acţionat pentru a o ucide pe iubita lui.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a spus că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte. Cei doi au mers împreună la munte, iar el ar fi povestit că şi-ar fi dorit să rămână alături de ea pentru totdeauna.

Femeia ar fi insistat însă că trebuie să plece înapoi acasă, iar pentru a o ţine cât mai mult timp alături de el, bărbatul ar fi strâns-o de gât.

Din cauză că a fost strânsă prea puternic, Beata a murit, iar partenerul ei şi-a dat seama de acest lucru abia în momentul în care a văzut că s-a răcit şi a început să îşi schimbe culoarea.

I-a luat trupul şi l-a dus în portbagajul maşinii, apoi a pornit la drum. Pe parcursul traseului s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj, ba chiar a şi îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp. Deşi conştientiza că e moartă, acesta se ascundea împreună cu cadavrul Beatei pentru ca să poată petrece cât mai mult timp împreună, potrivit declaraţiilor sale. El le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit surselor, că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât.

error: Content is protected !!