(Video) Locul din Cluj unde te simti ca-n Bali! „Piscina, suspendată la patru metri de pământ, are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele”

Updated on mai 24, 2022 Cine dorește momente de relaxare este invitat la o piscină ca în Bali, construită la Mărgău, în judeţul Cluj. Panorama seamănă foarte mult cu cele din destinațiile exotice, însă e la doar doi paşi de Cluj-Napoca.

„Suspendată la patru metri de pământ, piscina are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele. Nu mai are rost să vă spunem că priveliștea spre munți este una uimitoare, iar, dacă ajungeți aici, imaginea ei vă va rămâne mult timp întipărită în minte. Este proiectul ambițios al lui Octavian Ciurtin, un tânăr de doar 29 de ani, absolvent de Silvicultură, care, în schimb, a ales să investească în turism. Și nu în orice fel de turism, ci în unul de calitate, exact așa cum a văzut în vacanțele lui, prin cele mai exotice țări ale lumii”, scriu cei de la călătorinbascheti.ro.

 

(Video) Locul din Cluj unde te simti ca-n Bali! „Piscina, suspendată la patru metri de pământ, are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele” 1

„Așa a apărut și proiectul ”Mărgău Apuseni”, pensiunea de care aparține cea mai nouă piscină de tip infinity din România. Cu bani europeni, Octavian și-a clădit, la Mărgău, propriul paradis, așa cum și l-a imaginat. A investit 140.000 de euro (70.000 de euro bani europeni, restul bani proprii) ca sa pună pe picioare una dintre cele mai spectaculoase pensiuni de la noi”, mai scriu aceștia.

Piscina, punctul central al locului, este încălzită tot timpul anului. Acum are 32 de grade , dar iarna ajunge și la 36 – 37 de grade Celsius. Oamenii din sat au fost reticenți când proprietarul a vrut să ridice pensiunea și să facă piscina, pentru că va consuma toată apa din sat.

Nu a fost așa pentru că apa este recirculată, filtrată și curățată cu filtre speciale, se arată în materialul de pe pagina de Facebook a celor de la Hai hui în doi, potrivit Ziua de Cluj.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!