Cluj. Cal legat cu funia de maşină şi tras până la epuizare de un şofer. “Săracul, nu mai putea”

Updated on aprilie 21, 2022 Miercuri, un şofer a fost filmat circulând prin localitatea clujeană Someșu Rece, cu un cal legat de maşină. Poliţiştii din Cluj s-au sesizat în urma apariţiei imaginilor pe reţelele de socializare.

În videoclip se vede cum maşina circulă nestingherită, în timp ce calul e nevoit să alerge în urma autoturismului de care e legat cu o funie. La rândul său, un mânz lăsat liber galopează haotic pe şosea, după maşină, informează observatornews.ro.

Cluj. Cal legat cu funia de maşină şi tras până la epuizare de un şofer. "Săracul, nu mai putea" 1

“Caz văzut azi în Someșul Rece. Mașină pe avarii care mergea cu un cal legat de ea cu o funie de 1-2 m și un mânz lăsat liber în urmă, care mergea în toate direcțiile. Calul săracul a tras să se oprească la un moment fiindcă nu mai putea”, a scris o femeie pe un grup de Facebook dedicat protecţiei animalelor.

Poliţia din Cluj s-a sesizat după apariţia imaginilor pe reţelele de socializare. “În cursul zilei de azi, 20 aprilie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări, în urma aparației pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină legată de un autoturism pus în mișcare. În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfășurării incidentului, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, citaţi de Monitorul Cluj.

error: Content is protected !!