Cluj: Apartament cu 4 camere în Grigorescu, se vinde cu 635.000 de euro

Updated on martie 29, 2022 O agenție imobiliară a scos la vânzare un penthouse de patru camere în Grigorescu la prețul de 635.000 de euro.

Apartamentul are 4 camere semidecomandate cu o suprafață utilă de 185 mp, este complet mobilat și utilat, are două băi. Conform anunțului, apartamentul se vinde cu trei locuri de parcare și o terasă de 270 mp, informează Media9.ro.

Cluj: Apartament cu 4 camere în Grigorescu, se vinde cu 635.000 de euro 1Cluj: Apartament cu 4 camere în Grigorescu, se vinde cu 635.000 de euro 2

„Vă prezentăm un apartament tip penthouse demn de luat în considerare situat într-un imobil construit în anul 2012 pe 5 niveluri, ideal pentru persoanele care își doresc să locuiască într-o zonă liniștită și cu acces facil către toate punctele de interes ale orașului.

Disponibil pentru ocupare imediata apartamentul este pregătit pentru rezidenta si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi.

Intregul apartament este luminos si echilibrat din punct de vedere vizual si va asteapta sa il descoperiți și să vă bucurați de confortul și de amplasarea excelentă a acestuia, învecinându-se cu Parcul Central, dar și alte spații verzi pe care cartierul Grigorescu le pune la dispoziție.

Reprezintă o dovadă în plus a bunului gust și a simțului practic atât în alegerea culorilor și a finisajelor, cât și în amenajare”, se arată în anunț.

error: Content is protected !!