(Video) Arde un Mall în București! Raed Arafat: Mall-ul riscă să se prăbușească, structura fiind metalica

Updated on martie 22, 2022 (Video) Arde un Mall în București! Mall-ul riscă să se prăbușească din cauza incendiului puternic!

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la un centru comercial aflat pe Calea 13 Septembrie din București, anunță A3.

Update 18:09 – Raed Arafat, șeful DSU, avertizează că există riscul ca mall-ul Prosper să se prăbușească din cauza incendiului puternic.
Vezi aici Video:

Locuitorii blocurilor din jurul mall-ului Prosper, de pe Calea 13 Septembrie, sunt evacuați.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat marti, la Antena 3, că magazinul Prosper din Sectorul 5 care a luat foc riscă să se prăbușească, anunță stiripesurse.ro.

„Riscul de propagare e aproape de zero”, a afirmat Arafat. „Victime nu avem, însa fiind structura metalica e un risc de prabusire si pompierii au fost atenti si au lucrat mai defensiv”, a adăugat acesta. Pompierii vor continua sa intervina „pana lichideaza incediul si ne asiguram ca zona este in siguranta”, a precizat seful DSU.

„Recomandam oamenilor sa ocoloseasca zona si cei expusi fumului sa inchida geamurile”, a mai spus Arafat.

Ovidiu Oanţă: „Incendiu devastator intr-un centru comercial din Capitala! Flacarile izbucnite in zona acoperisului s-au extins pe fatada, alimentate de vant. Persoanele aflate in interior au fost evacuate, iar ISU sustine ca nu s-au inregistrat victime. In zona a fost emisa o alerta extrema, pentru ca lumea sa evite zina si sa se protejeze de degajarile mari de fum”â
Vezi aici Video:

error: Content is protected !!