(Foto) Untold Cluj. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri

Updated on septembrie 10, 2021 Festivalul UNTOLD adună sute de mii de oameni în cele patru zile de festival, astfel că este de așteptat să se formeze și cozi imense.

În imaginile fotografiate, joi seară, la orele 22, se poate observa o coadă de sute de metri, formată din festivalieri care așteaptă să intre la Untold 2021. Aglomerația se întindea până pe trotuarele din apropierea Parcului Central din Cluj-Napoca, locul unde se desfășoară mega-evenimentul, transmite dcnews.ro.

(Foto) Untold Cluj. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri 1

Organizatorii au anunţat că în fiecare zi sunt aşteptate câte 70.000-75.000 de persoane din peste 100 de ţări.

“Participă persoane din peste 100 de ţări. Anul acesta avem o limită de 75.000 de persoane zilnic impusă de autorităţi. În 2019 am avut circa 100.000 de persoane zilnic. Deci, în anul acesta va fi 70-75% din participarea de la ediţia precedentă”, a declarat managerul UNTOLD, Bogdan Buta.

De asemenea, organizatorii solicită, în premieră în România, certificatul digital european COVID-19 sau testarea rapidă antigen pentru toţi participanţii.

(Foto) Untold Cluj. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri 2 (Foto) Untold Cluj. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri 3 (Foto) Untold Cluj. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri 4

Zilnic, aproape 1000 de jandarmi şi poliţişti, pompieri, medici, voluntari SMURD, peste 600 de agenţi ai firmei de pază şi 75 de poliţişti locali, vor fi implicaţi în asigurarea siguranţei şi protecţiei participanţilor şi acordarea asistenţei medicale de primă urgenţă, se arată într-un comunicat de presă.

error: Content is protected !!