Untold Cluj 2021. Edy Chereji: „Faină energia Clujului, dar si mai faina energia locului atunci cand incep pregatirile pentru Untold Festival”

Updated on septembrie 9, 2021 Astăzi începe o nouă ediție Untold Cluj.  Organizatorii se așteaptă la 300,000 de persoane în cele 4 zile ale Festivalului.

„Participă persoane din peste 100 de ţări. Anul acesta avem o limită de 75.000 de persoane zilnic impusă de autorităţi. În 2019 am avut circa 100.000 de persoane zilnic. Deci, în anul acesta va fi 70-75% din participarea de la ediţia precedentă”, a declarat managerul UNTOLD, Bogdan Buta.

Edy Chereji: „O scurta plimbare, ca sa imi incarc bateriile. Faina energia Clujului, dar si mai faina energia locului atunci cand incep pregatirile pentru @untoldfestival . ❤️

Cand iti doresti ceva cu adevarat, crezi si actionezi, in final se intampla!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edy Chereji (@edy.chereji)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Malai (@ioanamalai)

Participanţii la Festivalul UNTOLD pot dona pentru proiectul „Spitale publice din bani privaţi”, iniţiat de actorul Codin Maticiuc şi de Fundaţia Metropolis, şi au avut ocazia să doneze sânge pentru bilete de intrare la festival.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Treaba (@anamariatreaba)

La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să concerteze, printre alţii, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, The Script, Parov Stelar, Tyga, Sam Feldt, dar şi naistul Gheorghe Zamfir.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Natali (@_natali_prodan)

error: Content is protected !!