(Video) Haos la CFR Cluj! Bătaie în vestiar după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad

Updated on august 27, 2021 Situație tensionată la CFR Cluj după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad. La finalul meciului s-a lăsat cu o adevărată bătaie la vestiare.

Din primele informații, încăierarea a avut loc între Ioan Ivașcu, juristul echipei, și kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Ulterior, în zonă a ajuns Marian Copilu, dar și jucători ai echipei, informează Monitorul de Cluj.

De altfel, înfrângerea din play-off-ul Europa League i-a fost fatal lui Marius Șumudică și Marian Copilu, anunță Digisport.

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

”Ce să mai, nu mai știu, mă aștept la orice. Nici nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty. Am făcut acea gafă. Lor li s-a dat acel penalty în minutul patru, e greu să joci de la 0-1, dar îmi felicit jucătorii.

Au fost momente când am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. I-am încurajat în vestiar, le-am zis să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Steaua Roșie n-a avut nicio ocazia în prima repriză, cred că omul meciului este portarul lor”, a declarat Marius Șumudică, după meci.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!