BREAKING. Marius Șumudică și Marian Copilu demiși de la CFR Cluj!

Updated on august 27, 2021 Eșecul dur din play-off-ul Europa League i-a fost fatal lui Marius Șumudică și Marian Copilu, anunță Digisport.

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

BREAKING. Marius Șumudică și Marian Copilu demiși de la CFR Cluj! 1

De asemenea, omul de afaceri a hotărât că varianta optimă pentru banca tehnică este revenirea lui Dan Petrescu.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Bogdan Mara, fost director sportiv la CFR Cluj, a transmis că Neluțu Varga a fost nemulțumit de parcursul european al echipei din această vară.

”Orice este posibil, știu ambițiile patronului CFR-ului, care erau altele în acest an. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League, nu campionatul pentru acest început de sezon.

Știu că existau nemulțumiri ale patronului cauzate de parcursul european, și e normal”, a declarat Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul oficial de la CFR Cluj și Astra a dezvăluit că nu doar eșecul din cupele europene a stat la baza demiterii lui Marius Șumudică, ci și campania de achiziții din această vară, Ioan Varga considerând că lotul este inferior celui din sezonul trecut.

”Repet, existau nemulțumiri legate de parcursul european, ambițiile erau altele.

Sunt nemulțumiri și legate de această campanie de transferuri, pentru că lotul pare că a slăbit, nu s-a întărit”, a dezvăluit Bogdan Mara.

Alături de cele două aspecte, Ioan Varga a decis să-i demită pe Marius Șumudică și pe Marian Copilu când a aflat despre anumite bonusuri incluse în contractele celor din staff-ul tehnic, de care nu a știut inițial.

error: Content is protected !!