Cluj. Angajări urgente pentru baruri la Untold. „Suntem disperați să te avem în echipă! Suntem disperați să găsim casier, barman, drafter sau/și lucrător comercial”

Updated on august 16, 2021 Untold nu „produce” doar o criză de locuințe  ci și o criză de forță de muncă. Se caută urgent casier, barman, drafter sau/și lucrător comercial.

Calin Ioaniciu:Operăm baruri la Untold și Jazz in the Park, două weekend-uri consecutive .
Ne mărim echipa!
Pă naiba! Ce formulare expirată!

Cluj. Angajări urgente pentru baruri la Untold. „Suntem disperați să te avem în echipă! Suntem disperați să găsim casier, barman, drafter sau/și lucrător comercial” 1

Suntem disperați să te avem în echipă! Suntem disperați să găsim casier, barman, drafter sau/și lucrător comercial. Însă nu chiar oricum!
În primu’ rând tre’ să-ți placă de oameni! Și să te pricepi să zâmbești, mai ales dacă ești obosit. Apoi, dacă ai minime cunoștințe despre ce implică munca în bar, cum se face un long drink, cum se toarnă o bere la draught, cum se marchează articolul vândut și cum se încasează, cum se aprovizionează sau setează barul, ești potrivit pentru echipa noastră.

Dacă ți-ai asumat deja cele de sus și deopotrivă că îi NAȘPA să bei la muncă, sau să ai unghiile murdare, sau să dai de băut moka, sau să te tragi pe fese de la muncă, pe tine te căutăm.

Noi punem banu’ și împreună cu voi punem și osu’ la treabă! Turele de muncă sunt de 8-10 ore, 5 zile, și banii între 200 și 300 de lei pe tură, depinde cât de apropiat ești de statutul de respectabil lucrător comercial sau de barman experimentat.

Alte detalii, cu un delay de maxim 3 zile, numai după ce trimiți CV la facem frumos.elegant@gmail.com

error: Content is protected !!