(Foto/Video) Mergi? Cel mai modern ștrand din Apuseni, o mică oază de liniște și relaxare

Updated on iulie 13, 2021 O mică oază de liniște și relaxare, perfectă pentru o zi caniculară se află în zona Munților Apuseni. Ștrandul Baia de Arieș este cel mai modern complex de piscine din Apuseni.

Ștrandul are o capacitate de 300 de persoane, care au disponibilitatea de a se bucura de o zi de relaxare în intervalul orar 10:00 – 20:00, zilnic.

(Foto/Video) Mergi? Cel mai modern ștrand din Apuseni, o mică oază de liniște și relaxare 1

Tariful pentru adulți este de 10 lei/zi, pentru copii și tineri între 3 și 18 ani, precum și pensionari, prețul este de 5 lei/zi, iar copiii sub 3 ani, copiii instituţionalizaţi, veteranii de război sau persoanele cu handicap au acces gratuit. informează ziarulunirea.ro.

Ștrandul Baia de Arieș a fost reabilitat prin intermediul Programului Operațional Regional 2007-2013. În anul 2016 Ștrandul Baia de Arieș a suferit serioase lucrări pentru modernizare, prin montarea unui nou sistem de încălzire a apei.

(Foto/Video) Mergi? Cel mai modern ștrand din Apuseni, o mică oază de liniște și relaxare 2 (Foto/Video) Mergi? Cel mai modern ștrand din Apuseni, o mică oază de liniște și relaxare 3 (Foto/Video) Mergi? Cel mai modern ștrand din Apuseni, o mică oază de liniște și relaxare 4

În afara beneficiilor aduse vizitatorilor care calcă pragul ștrandului, sistemul de încălzire al apei este un element care aduce beneficii însemnate și mediului înconjurător, fiind format din 40 de panouri solare care produc agent termic pentru încălzirea apei din bazin.

error: Content is protected !!