Premierul Florin Cîțu vine la Cluj, la UNTOLD: „Ne vedem în toamnă”

Updated on iulie 6, 2021 Reprezentanții UNTOLD i-au trimis premierului Florin Cîțu un colet cu materiale promoționale. Drept răspuns, premierul a scris pe Instagram: „Mulţumesc. Ne vedem în toamnă”.

„Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România.

Premierul Florin Cîțu vine la Cluj, la UNTOLD: „Ne vedem în toamnă” 1

Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului”, a declarat, directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji, citat de G4media.ro.

DAVID GUETTA, MARTIN GARRIX, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, STEVE AOKI, ALOK, AFROJACK, DJ SNAKE, LOST FREQUENCIES, BENNY BENASSI, MARTIN SOLVEIG ȘI ABOVE&BEYOND

Top 3 cei mai buni DJ-i din lume urcă în acest an pe scena principală a festivalului UNTOLD. David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție.

Galeria starurilor este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii: Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

error: Content is protected !!