Hai la Cluj! Emil Boc: „UNTOLD este simbolul victoriei asupra pandemiei”

Updated on iunie 11, 2021 Primarul Emil Boc a spus astăzi că festivalul Untold reprezintă simbolul victoriei asupra pandemiei. Edilul spune că festivalul va duce la renașterea economiei în Cluj.

„UNTOLD este simbolul victoriei noii normalități asupra pandemiei. Simbolul că am învins pandemia. Acesta este cel mai important lucru.

Hai la Cluj! Emil Boc: „UNTOLD este simbolul victoriei asupra pandemiei” 1

Al doilea lucru cel mai important este că orașul din nou oferă tinerilor de pe tot globul șansa de a se bucura de un festival de calitate cu nume internațional, care adună foarte multe energii pozitive și dă un semnal că Clujul este pe harta lumii.

Evident că are și componentă de susținere economică a ceea ce înseamnă industria locală, pe toate planurile și ne bucurăm că pe această cale putem să susținem economia orașului.

Cel mai important lucru, după părerea mea, este simbolul înfrângerii pandemiei și a reluării vieții în noua normalitate.

Eu îi felicit pe cei de la Untold că nu au abandonat bătălia, că au rezistat”, a declarat primarul.

Untold revine în Septembrie

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Anunțul mult așteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com. De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

error: Content is protected !!