Cluj. Se vând primele BILETE la UNTOLD! Cât costă biletele în pandemie

Updated on iunie 9, 2021 UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

Cluj. Se vând primele BILETE la UNTOLD! Cât costă biletele în pandemie 1

Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Încă nu a fost anunți artiștii care vor urca pe scenă

Pe pagina oficială de Facebook a UNTOLD oamenii au multe nelămuriri înainte de a se lansa în cumpărarea de bilete şi vor să ştie clar lista artiştilor care participă la festival.

„Păi poate înainte de a lua iar bani de la lume… ar fi fair play să anunţati un line up+ nişte condiţii clare de participare …. sau nu? Că poate te trezeşti după ce dai banu’ că vine Furdui Iancu şi tre’ să porţi mască şi mănuşi în festival + test şi vaccin”.

“Am bilet cumpărat din 2019, iar în 2020 din cauza pandemiei, am ales ediția din 2021. Acum am vrut să fac iar check in că cică nu mai e valabilă alegerea mea… și mi se cer 72 de lei pe bilet acum, în condițiile în care cică dacă faci check în până în 25 iunie e gratis? Ce să mai înțeleg?”

“Please, could you give us more information about any mesures? It will be necessary to be vaccinated or negative PCR test? Have Romanian Authorities give you any conditions to celebrate Untold?”

“Without an official list of artists, it’s a real gamble…”

“Doar vor bani pe bilete. Cine ştie cine vine. Dacă nu îmi place dc să îl cumpar biletul? Mai bn aştept.”

Prețul cazărilor a explodat după anunț

Prețul cazărilor în Cluj Napoca și împrejurimi a explodat după anunțul făcut de reprezentanții UNTOLD.

“Doamne, cât am aşteptat acest moment! Joi, 10 iunie, poţi cumpăra unul din primele bilete din acest an!
PS: nu uitaţi de căzari, în caz că v-aţi ieşit din mână, după pauza asta lungă”, a anunţat Edi Chereji pe pagina sa de Facebook.

Spre exemplu, o vilă cu trei camere ajunge să coste în perioada 9 – 12 septembrie (adică patru nopți) 36.000 de lei.

Un apartament cu un dormitor, situat la mai puțin de un kilometru de locul de desfășurare a UNTOLD poate fi închiriat pentru patru nopți cu 23.400 de lei, iar unul în centrul Clujului cu 20.000 de lei.

Totodată, la hoteluri aproape că nu se mai găsesc camere libere. Proprietarii de case își oferă curțile pentru amenajarea de corturi.

error: Content is protected !!