Cluj. Emil Boc, despre redeschiderea școlilor: „Categoric sunt pentru deschiderea lor. Veți dori să mergeți să vă opereze un student care a făcut online toate operațiile, pe simulator?”

Updated on ianuarie 14, 2021 Primarul Emil Boc s-a declarat în favoarea redeschiderii școlilor și a universităților. Condiția pentru ca acest lucru să se întâmple, spune edilul, este ca rata de infectare să scadă sub 3/1000 de locuitori.

„Categoric sunt pentru deschiderea lor. Nu poți face la infinit educație online. Gândiți-vă la școala medicală. Veți dori să mergeți să vă opereze un student care a făcut online toate operațiile, pe simulator? Să fim serioși. Merge un semestru, un an, dar nu mai mult.

Cluj. Emil Boc, despre redeschiderea școlilor: „Categoric sunt pentru deschiderea lor. Veți dori să mergeți să vă opereze un student care a făcut online toate operațiile, pe simulator?” 1

Învățământul trebuie obligatoriu să revină la forma pe care am avut-o înainte de pandemie”, a declarat primarul la Napoca Live.

Jumătate dintre profesorii din Cluj NU vor să se vaccineze anti-COVID

În urma unei centralizări făcute de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, doar 55% dintre cadrele didactice, personalul didactic auxiliar, dar și personalul nedidactic din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj, și-au exprimat dorința de a se vaccina anti-COVID.

Și-au exprimat dorința de a se vaccina 55% dintre cadrele didactice, 55,7% din personalul didactic auxiliar și 50% din personalul nedidactic.

error: Content is protected !!