(Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Updated on octombrie 17, 2020 Prefectul Mircea Abrudean a anunțat faptul că pe strada Piezișă a fost instituită zonă de siguranță specială.

Strada este considerată un focar de infecție la nivelul orașului, astfel că în zonă au fost detașat un număr impresionant de forțe de ordine.

(Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 1

Patronii localurilor de pe stradă au intrat în protest după anunțul prefectului, fiind nemulțumiți de declarațile acestuia.

Pe geamurle localurilor au fost postate afișe cu mesaje de protest: „Colaborare, nu abuzuri!”, „Stop abuzurilor în declarații”, „Am închis, e mai bine?” sau „Piezișă, focar?”.

(Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 2 (Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 3 (Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 4 (Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 5 (Foto) Cluj: Protest inedit pe Piezișă, după ce prefectul Mircea Abrudean a spus că zona este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca 6

„In condițiile in care am fost desemnați fără dovezi oaia neagră a societății, Strada Piezisa sta unita. Autoritățile ne-au amenințat cu un război in seara asta. Cu zeci de mașini de politie, cu tancuri, cu ANAF etc. Pentru a opta seara la rând!

Nu va descărcati incompententa pe noi! Închidem dacă trebuie dar nu ne mai hărțuiți ca nu suntem toba voastră de bătaie!

Vrem colaborare nu abuzuri! Vrem sa fim tratati corect!

La ora 21 patronii de pe Piezisa vor imparti măști pe strada pentru protejarea clienților. Maștile sunt de asemenea disponibile gratuit in toate barurile”, a scris Vlad Ivanescu pe Facebook, patronul unui local de pe Piezișă.

Prefectul Mircea Abrudean: „Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca”.

”Pe strada Piezișă a fost instituită zonă de siguranță specială, începând de ieri, 14 octombrie. Asta înseamnă că avem un număr impresionant de forțe de ordine care patrulează în permanență pentru a se asigura că lucrurile sunt ținute sub control.

Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

Avem câteva focare care au izbucnit de acolo, de la petrecerile care se organizează acolo, astfel că măsura este cât se poate de clară. Am luat acestă decizie pentru că spațiul nu permite o răspândire a oamenilor acolo, pentru că oamenii stau în grupuri, pentru că acele terase sunt extrem de mici și nu poate fi vorba de distanțare. Nu este singurul loc cu grad ridicat din municipiu dar este cel pe care l-am identificat ca fiind cel mai important,” a spus prefectul Mircea Abrudean.

 

error: Content is protected !!