Cluj: Strada Piezișă, zonă de siguranță specială. Un număr impresionant de forțe de ordine patrulează zona. Prefectul Mircea Abrudean: „Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca”

Updated on octombrie 15, 2020 Prefectul Mircea Abrudean a anunțat faptul că pe strada Piezișă a fost instituită zonă de siguranță specială. Strada este considerată un focar de infecție la nivelul orașului, astfel că în zonă au fost detașat un număr impresionant de forțe de ordine.

”Pe strada Piezișă a fost instituită zonă de siguranță specială, începând de ieri, 14 octombrie. Asta înseamnă că avem un număr impresionant de forțe de ordine care patrulează în permanență pentru a se asigura că lucrurile sunt ținute sub control.

Cluj: Strada Piezișă, zonă de siguranță specială. Un număr impresionant de forțe de ordine patrulează zona. Prefectul Mircea Abrudean: „Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca” 1

Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

Avem câteva focare care au izbucnit de acolo, de la petrecerile care se organizează acolo, astfel că măsura este cât se poate de clară. Am luat acestă decizie pentru că spațiul nu permite o răspândire a oamenilor acolo, pentru că oamenii stau în grupuri, pentru că acele terase sunt extrem de mici și nu poate fi vorba de distanțare. Nu este singurul loc cu grad ridicat din municipiu dar este cel pe care l-am identificat ca fiind cel mai important,” a spus prefectul Mircea Abrudean.

error: Content is protected !!