Zorilă, București: „Am fost in Cluj săptămâna trecut, am fost foarte impresionat de curățenie, verdeață si clădirile care arata, wow!”

Updated on septembrie 12, 2020 Cluj Napoca continuă să îi impresioneze pe turiști care văd din orașul de pe malul Someșului un exemplu de urmat. De altfel, alături de orașele mari din Transilvania, Clujul iese în evidență la nivel național.

Saxofonistul și talentatul compozitor, Veran Zorilă, a fost și el impresionat de Cluj Napoca: „Am fost in Cluj saptamana trecut, am fost foarte impresionat de curatenie, verdeata si cladiririle care arata, wow!

Zorilă, București: „Am fost in Cluj săptămâna trecut, am fost foarte impresionat de curățenie, verdeață si clădirile care arata, wow!” 1

Emil Boc, a aratat ca se poate!

Stiu ca si Oradea este la fel de superb!
Slatina, vine din urma cu forte puternice din ce am observat.

Se pare ca doar cativa primari in tara asta reusesc sa fie buni gospodari…
Toata admiratia pentru ei!👏👏👏”

Nu doar turișii sunt impresionați de realizarile din ultimii ani. Gabi Olar a scris: „Fost Prim Ministru, Primar cu nenumārate realizari, Cetātean! Un gospodar capabil, care mai si întreabā concetātenii ce mai este de fācut în Cluj!

Zorilă, București: „Am fost in Cluj săptămâna trecut, am fost foarte impresionat de curățenie, verdeață si clădirile care arata, wow!” 2

Cum sā nu-l votez pe Dl. Emil Boc ?

Clujul a fost anunțat ieri ca unul dintre cele 6 orașe inovatoare din Uniunea Europeană.

Citește și: Cluj Napoca din nou în top! Se află în primele 6 orașe inovatoare din Uniunea Europeană, alături de Viena, Valencia ,Espoo (Finlanda), Helsingborg (Suedia) și Leuven (Belgia)!

Comisia va anunța Capitala europeană a inovării 2020 și cei cinci finaliști pe 24 septembrie 2020, în cadrul unei ceremonii de premii, realizată online, la Zilele Europene pentru Cercetare și Inovare (22-24 septembrie 2020), acesta însemnând și un premiu de 1 milion de euro.

error: Content is protected !!