(Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1

Updated on august 21, 2020 Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1, după două sezoane în care obiectivul a fost ratat.

Pentru a veni în ajutorul „Șepcilor Roșii”, gazonul de pe Cluj Arena a fost pus la punct. Deși în trecut gazonul nu a fost în cele mai bune condiții, acum iarba de pe cel mai mare stadion din Cluj arată superb.

Gazonul de pe Cluj Arena (Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1 1

Mircea Craciun: „Asteptam sa inceapa Liga 2 cu gazonul pregatit pentru Liga 1!!!”

(Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1 2 (Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1 3 (Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1 4 (Foto) Gazonul de pe Cluj Arena este pregătit pentru un nou sezon. Universitatea Cluj atacă din nou promovarea în Liga 1 5

Un nou format în Liga 2. Sezon regular + play-off și play-out.

Universitatea Cluj va avea o șansă în plus de a promova în acest sezon, după ce federația a făcut mai multe modificări în formatul ligii secunde.

Comitetul Executiv al FRF a validat în ședința de marți, 18 august, noul format competițional al Ligii 2.

În ediția 2020/2021, ce va debuta la data de 29 august, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

La fel ca în ediția recent încheiată, primele 6 clasate își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Transferuri pentru promovare

Universitatea Cluj a realizat două transferuri a unor jucători cu nume. Gabriel Tamaș și Srdjan Luchin vin să pună umărul la promovare.

„Am decis să vin aici după o discuție pe care am avut-o cu Daniel Stanciu și cu Adi Falub. Sunt fericit că am ajuns la una din echipele de tradiție ale României. Voi face tot posibilul să ajut echipa și sper să ajungem în Liga 1.

Citește și: Nou transfer de Liga 1 pentru Universitatea Cluj. Srdjan Luchin vine alături de Tamaș în defensiva studenților

Trebuie să fim conștienți că acest lucru nu este ușor, însă dacă vom munci și vom da totul pe teren mai mult ca sigur acest vis al nostru și al suporterilor va deveni realitate” a spus Srdjan Luchin, pentru siteul oficial al clubului.

„Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România.

Citește și: Gabi Tamaș: „Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe ‘U’ pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România”

M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos”, a spus Gabi Tamaș.

error: Content is protected !!