Gabi Tamaș: „Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe ‘U’ pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România”

Updated on august 5, 2020 Gabi Tamaș a semnat un contract cu Universitatea Cluj și spune că a venit pentru a promova în prima ligă cu echipa.

“Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe ‘U’ pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România, mulți suporteri, oameni care iubesc fotbalul cu adevărat. Eu sunt pe final de carieră. Cine știe? Încă un an, doi, trei, cinci, 10. Mi-am propus să vin aici și să-i ajut să joace în Liga 1, pentru că merită.

Gabi Tamaș: „Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe 'U' pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România” 1

Am fost unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1. În Liga 2 nici nu știu ce să mai zic. Tot fotbal e și în Liga 2, nu e nicio diferență. Să dea Domnul să promovăm și, după aia, cine știe… poate mă retrag

Da, de asta m-au căutat și cei de la echipa națională, pentru că eram expirat (n.r – ironic). Altceva! Din Liga 2 nu am cum să fiu chemat la echipa națională. Nu ar fi normal să cheme un jucător din Liga 2″, a declarat Tamaș, la prezentarea de pe Cluj Arena, citat de digisport.ro.

Gabi Tamaș spune că Universitatea trebuie să mai realizeze câteva transferuri pentru a se lupta la promovarea în Liga 1 și îi așteaptă pe fanii echipei cât mai repede la stadion.

“Suporterii contează foarte mult. Nu doar pentru mine, ci pentru toate echipele. Acum e păcat că nu avem suporterii din cauza COVID-19. Sperăm să se remedieze problema și să avem suporteri.

Este un proiect foarte bun la ‘U’ Cluj. Noi nu prea avem timp, trebuie să se mai facă câteva transferuri și să încercăm să facem performanță acum. Eu poate nu mai am timp, poate rămân doar anul ăsta. O să trag de mine să ajut echipa să promoveze și, după aia, cine știe, poate mai joc un an.

Prima dată când am jucat la Divizia B a fost la 17 ani. M-am reîntors la 37 de ani. Cum să fie? Sunt niște jucători tineri, care mai au nevoie de experiență, așa cum am fost și eu. Trebuie lucrați. Ceva mai mult nu pot să spun”, a mai declarat Tamaș.

error: Content is protected !!