Oficial. Untold Cluj și Electric Castle, amânate pentru 2021. Ce se întâmplă cu biletele de anul acesta

Untold Cluj și Electric Castle nu se vor mai desfășura anul acesta din cauza masurilor de restricții impuse de autorități.

Cei care și-au cumpărat bilete și abonamente au posibilitatea de a le transforma în abonamente și bilete ANYTIME, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții, la alegere, anunță G4Media. 

Oficial. Untold Cluj și Electric Castle, amânate pentru 2021. Ce se întâmplă cu biletele de anul acesta 1

Organizatorii arată că cele două festivaluri nu puteau fi organizate din cauza ”condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună”, dar și pentru că Ministerul Culturii a trimis în parlamentu un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

Ce se întâmplă cu posesorii de bilete și abonamente pentru edițiile din acest an? Organizatorii anunță că 95% dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an le-au transformat în varianta ”ANYTIME”, care le permite că le utilizeze pentru a intra la o ediție a festivalurilor din următorii trei ani, la alegere.

 

Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, mai arată comunicatul citat.