Foto Cluj. USMAV a deschis al doilea magazin, în cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara).

Updated on mai 6, 2020 Începând de ieri, 5 mai, a fost deschis al doilea magazin al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Magazinul este situat în cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara).

Foto Cluj. USMAV a deschis al doilea magazin, în cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara). 1 Foto Cluj. USMAV a deschis al doilea magazin, în cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara). 2 Foto Cluj. USMAV a deschis al doilea magazin, în cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara). 3

„La fel ca și la magazinul din campus, de pe Calea Mănăștur nr 7, veți găsi produse proaspete din producția proprie, provenite de la Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca, Stațiunea de Cercetări Horticole – USAMV Cluj-Napoca, Gourmeticus Academicum, și de la partenerii noștri locali.

Programul de funcționare al noului magazin este zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Vă așteptăm cu drag și mulțumiri pentru încrederea acordată produselor din magazinele USAMV Cluj-Napoca!”, transmit cei de la USAMV.

error: Content is protected !!