Cluj: Universitatea Tehnică și USAMV suspendă cursurile pentru evitarea răspândirii coronavirus

Updated on martie 11, 2020 Universitatea Tehnică din Cluj Napoca a luat decizia de a suspenda cursurile. Acestea se vor desfășura online sau vor fi recuperate ulterior.

„În perioada 12 – 31 martie 2020 activitățile didactice cu studenții față în față vor fi suspendate!

Cluj: Universitatea Tehnică și USAMV suspendă cursurile pentru evitarea răspândirii coronavirus 1

Aceste activități urmează să se desfășoare utilizând platforme on line sau vor fi recuperate conform planificării stabilite pentru fiecare program de studiu și formă de predare în parte.

Tinem aproape pentru detalii legate de situația actuală!”, au transmis reprezentanții universității.

Și USAMV a decis suspendarea crusurilor.

„Mesaj din partea conducerii USAMV Cluj-Napoca:

Având în vedere situația epidemiologică europeană și națională referitoare la infecția cu virusul COVID-19, și ținând cont de recomandările Comitetului Național pentru Situațiile Speciale de Urgență (CNSSU), Consiliul de Administrație și Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca au decis în ședința de marți, 11 martie 2020, suspendarea activităților didactice față în față în spațiile universității, în perioada 12 martie – 27 martie 2020.

Activitățile didactice teoretice se vor desfășura prin mijloace electronice, online. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate pe baza unui grafic stabilit după reluarea activităților didactice în campus.
În măsura în care situația epidemiologică o permite, activitățile didactice în campus se vor relua în data de 30.03.2020, iar prin Hotărâre a Consiliului de Administrație se poate prelungi această perioadă de suspendare, dacă situația o va impune.

Activitățile administrative, economice, de cercetare, de consultanță și studiul individual vor continua după programul obișnuit, dar cu decalarea programului de activitate al personalului angajat, conform recomandărilor CNSSU.
În perioada 12-27.03.2020 se vor suspenda toate evenimentele în spații închise și deschise care implică aglomerări de persoane, cu excepția activităților de cercetare, workshop-urilor, activităților de consultanță și meselor rotunde care cumulează până la 30 persoane în același timp și spațiu.

La cererea motivată a studenților, se poate aproba utilizarea căminelor, a cantinei, a infrastructurii educative și de cercetare.”

error: Content is protected !!