USAMV Cluj: „ La serele din campusul universității noastre se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate. Programul de vânzare este …”

Updated on aprilie 11, 2019 USAMV Cluj a anunțat că din 15 aprilie, la serele din campusul universității se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice.

Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate.

USAMV Cluj: „ La serele din campusul universității noastre se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate. Programul de vânzare este ...” 1

Produsele disponibile pentru vânzare sunt:

Specii floricole anuale
Tagetes Patula (crăițe) – 2 lei/ghiveci
Alysum Maritimum (floare de miere) – 2 lei/ghiveci
Begonia Semperflorens (floare de gheață) – 2 lei/ghiveci
Portulaca Grandiflora (floare de piatră) – 2 lei/ghiveci
Salvia Splendens (salvie ornamentală) – 2 lei/ghiveci
Coleus Blumei (urzicuță) – 2 lei/ghiveci
Lobelia Erinus (lobelia) – 2 lei/ghiveci

USAMV Cluj: „ La serele din campusul universității noastre se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate. Programul de vânzare este ...” 2 USAMV Cluj: „ La serele din campusul universității noastre se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate. Programul de vânzare este ...” 3 USAMV Cluj: „ La serele din campusul universității noastre se vor pune în vânzare, pentru prima dată în această primăvară, 15 specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea se numără, în premieră, soiuri de busuioc aclimatizat cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate. Programul de vânzare este ...” 4

Plante aromatice
Ocium Basilicum (busuioc) – soiurile clasic, roșu, cu aromă de lămâie și cu aromă de scorțișoară, fiecare la prețul de 2 lei/ghiveci
Salvia Officinalis (salvie de grădină) – 2 lei/ghiveci.

Acestor flori și plante aromatice li se adaugă trei tipuri de mușcate și anume: Pelargonium Zonale (5 lei/ghiveci), Pelargonium Peltatum (curgătoare, 4 lei/ghiveci) și Pelargonium Odoratissimum (parfumate, 5 lei/ghiveci).

Pentru achiziții în cantități mai mari, rugăm cumpărătorii să aducă ambalaje rigide (cutii, lădițe etc….).
Accesul mai facil spre serele de flori din campus este pe la poarta nr. 2, din strada Govora. Intrarea principală se află pe Calea Mănăștur nr 3-5.

error: Content is protected !!