Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ”

Updated on decembrie 8, 2018 Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca a organizat o strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani.

În urma acestui eveniment s-a adunat suma de 6.300 de lei.

„Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party”, scriu cei de la USAMV.

Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ” 1

„Eston, calul pentru care s-a organizat strângerea de fonduri, s-a bucurat de foarte multă atenție, dar și de generozitatea celor prezenți, fiind strânși din donații aproximativ 6.300 de lei.

Baschetbaliștii au vizitat mai întâi Clinica de Urgenţă, FMV Cluj-Napoca, după care au fost primiți pe acordurilor imnului lui ”U”, ”Slavă ție, studenție!”, au degustat din bunătățile tradiționale pregătite de studenți și au făcut donații pentru Eston. Au urmat cadouri din partea lor pentru cei prezenți, fotografii, autografe sau pur și simplu discuții libere despre caii internați și afecțiunile lor.

Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ” 2

Conducerea Facultății de Medicină Veterinară a oferit echipei de baschet o amintire – o potcoavă amplasată pe o plachetă de lemn -, pentru a le purta noroc tot sezonul.
Au urmat colinde, cântece la chitară și încă două ore de voie bună.

Petrecerea caritabilă i-a fost dedicată lui Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani, fiind preluat de la o asociație care nu a putut acoperi costurile procedurilor necesare pentru problemele lui medicale.

Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ” 3 Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ” 4 Cluj. USAMV. Strângere de fonduri pentru Eston, un cal în vârstă de cinci ani, care este internat în clinică de aproape doi ani. „Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca din cadrul universității noastre mulțumește echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, precum și zecilor de studenți, copii, tineri și vârstnici, care au participat, joi, la Christmas Charity Party. ” 5

Eston a fost supus deja la două operații, după diagnosticul de fractură de metatars, și urmează a treia intervenție, ale cărei costuri sunt de aproximativ 2.000 de euro, inclusiv șuruburile necesare.

Vă vom ține la curent cu starea sa de sănătate și îi ținem pumnii cu toții să treacă cu bine peste operația care urmează a fi programată!
Vă mulțumim tuturor pentru participare și generozitate 🙂

Astăzi s-au tras la sorți și premiile de la tombolă, câștigate după cum urmează: Cătălina Cîrdeiu – căpăstru, Theo Llopis – cană, Andreea Mărginean – lesă”, a fost mesajul acestora.

error: Content is protected !!