Cluj: A lovit cu masina o femeie, a oprit sa vada daca mai traieste si a fugit? Cati ani de puscarie merita soferul?

Updated on mai 10, 2015 Un accident de circulatie a avut loc sambata seara in jurul orei 21:00 la iesire din localitatea Cetan inspre Vad, in judetul Cluj. O femeie in varsta de 44 de ani care se intorcea acasa pe marginea drumului a fost accidentata de un autoturism care circula cu viteza pe directia Vad – Dej.

In urma impactului, femeia a fost ranita si aruncata la pamant intr-un sant. Soferul autoturismului a oprit, a mers la femeie pentru a vedea daca aceasta traieste, dupa care i-a spus acesteia ca merge sa opreasca motorul masinii, dar a demarat in tromba.

Atat femeia ranita cat si vecinii au reusit sa vada ca a fost vorba de o masina de culoare gri condusa de un sofer tanar, dar nu au reusit sa retina numarul de inmatriculare, anunta dejeanul.ro.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta cu medic de la Dej care a preluat-o pe ranita si a transportat-o la Spitalul Municipal Dej, suferind multiple rani si o fractura de sold.

Soferul a fost prins astazi de politisti. Este vorba de un barbat de 47 de ani din Dej. Acesta le-a spus oamenilor legii ca imediat dupa ce a accidentat-o pe femeie, s-a speriat si a fugit de la fata locului deoarece i-a fost teama de romii care locuiesc in zona.

Totusi, explicatia barbatului nu are logica, intrucat nu a sunat la 112 pentru a anunta accidentul, ci a mers acasa, in cartierul Dealul Florilor. De acolo l-au luat politistii in aceasta dimineata si l-au dus la spital pentru a i se preleva probe bilogice.

Mai apoi, a fost condus la sediul politiei pentru audieri. Pe numele barbatului a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.

error: Content is protected !!