Cluj: O femeie cu un copil in brate la un pas sa fie lovita de un copac doborat de vant. Masina distrusa de copac

Updated on aprilie 3, 2015 Doi copaci au fost doborâţi de vântul puternic lângă hotelul Napoca, aceştia căzând peste două maşini parcate acolo.

Vremea total neprielnică pentru această perioadă a anului a făcut pagube şi în Cluj-Napoca, acolo unde doi copaci au fost doborâţi de vânt în faţă la hotelul Napoca, pe strada Eremia Grigorescu. Potrivit ISU Cluj, aceştia au căzut peste două autoturisme parcate în zonă, însă nu au existat victime.

O tragedie a fost evitată în ultimul moment, după ce, potrivit martorilor, o femeie cu un copil în braţe a trecut prin zonă cu câteva secunde înainte ca cei doi copaci să fie rupţi de vântul puternic.

De departe, însă, cel mai mare ghinion l-a avut proprietarul autorismului Skoda, căruia i-a expirat asigurarea CASCO la maşină în urmă cu două luni.

deed

„M-au sunat colegii şi mi-au spus ‘Hai că ţi-a picat copacul pe maşină’. Am înţeles că vecinii de aici au făcut sesizări de mai multă vreme, însă asta este eterna şi fascinanta Românie”, a declarat şoferul care şi-a găsit maşina distrusă, citat de citynews.ro.

La rândul lor, oamenii care locuiesc în zonă sunt revoltaţi de ce s-a întâmplat şi au dat vina pe primăria clujeană, acolo unde ar exista notificări depuse încă din urmă cu trei ani referitoare la pericolul reprezentat de arborii foarte bătrâni de pe strada Eremia Grigorescu.

qqq

„Am făcut reclamaţii, există demersuri în scris la primărie, dar indiferenţa a dus la această situaţie. A venit cineva de la Spaţii Verzi anul trecut, s-a uitat, i-a toaletat şi atât. Aceşti copaci care au căzut erau foarte vechi. A trecut prin zonă şi o femeie cu un copil în braţe sau acea maşină care era în mers, bine că nu au fost victime”, a spus şi o persoană care locuieşte în zonă.

Traficul a fost blocat aproape o oră, timp în care resturile copacilor au fost strânse de angajaţii firmei de salubritate.

error: Content is protected !!