Cluj: ”Boc, aprinde lumina in Manastur, ca-i platita de noi!” De ce crezi ca ramane orasul in bezna?

Updated on martie 31, 2015 Iluminatul public în Cluj-Napoca se pornește mult după lăsarea întunericului, ceea ce afectează traficul auto și pietonal din oraș.

De câteva săptămâni, Cluj-Napoca seamănă cu un cătun de munte odată cu lăsarea întunericului. Probabil rămași fixați pe ”Ora Pământului”, angajații Primăriei și cei de la Electrica nu au observat că, seară de seară, la ore cu trafic auto semnificativ, iluminatul public nu funcționează.

Și, culmea, situația nu e prezentă doar în zonele mărginașe ale ”Orașului Comoară”, ci și în centru și pe principalele artere rutiere.

”Seară de seară Mănășturul pe lânga că este plin de gropi este scăldat în beznă pentru că Boc vrea să facă economii sau să marească demografia și vânzările la papuci cu toc frânt. Boc, aprinde lumina că-i plătită de noi, nu de tine”, i-a scris o clujeancă primarului pe site-ul domnuleprimar.ro si preluat de citynews.ro.

Care este cauza acestei anomalii? Angajații Primăriei care se ocupă de problema iluminatului și al căror program se încheie mult înaintea lăsării serii au ”uitat” să sesizeze Electrica în vederea modificării orei la care acesta devine funcțional. Surse din cadrul municipalității ne-au spus că abia în cursul acestei săptămâni vor fi făcute demersuri pentru rezolvarea problemei. Așa că clujenii vor trebui să mai orbecăie câteva zile pe străzile ”Orașului Comoară”.

error: Content is protected !!