Cluj: Scene de razboi cu avioane americane F-16 si romanesti la Baza Aeriana 71 din Câmpia Turzii . Vezi aici Galerie Foto:

Updated on martie 19, 2015 Piloții americani care au ajuns deja de câteva zile cu 6 avioane de luptă F-16 la Baza Aeriană 71 din Câmpia Turzii se antrenează intens în cadrul exercițiului bilateral DACIAN WARHAWK.

Piloții americani efectuează împreună cu piloții români simularea unor misiuni de luptă, în care sunt angrenate atât avioane de vânătoare de tip F-16 cât și aeronave de luptă MIG 21 Lancer, aflate în dotarea armatei române.

Urmăriți o Galerie Foto din timpul unei zile de exerciții militare. Imaginile au fost postate, miercuri, pe pagina de facebook a Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

La exercițiul bilateral româno-american DACIAN WARHAWK, care se desfășoară până în 26 martie, la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, participă 250 de militari americani și peste 200 de militari români, cu 6 aeronave de tip MIG 21 Lancer, anunta Vocea Transilvaniei. (foto: photoavia.net)

error: Content is protected !!