FELICITARI! 4 studenti de la UBB Cluj vor reprezenta România la Dubai in finala concursului KPMG International Case Competition

Updated on martie 18, 2015 Patru studenţi de la UBB s-au calificat în finala concursului KPMG International Case Competition şi vor reprezenta România la Dubai, în perioada 13-16 aprilie 2015.

Etapa naţională a acestei competiţii a avut loc, săptămâna trecută, la Bucureşti, iar studenţii care învaţă în Cluj au fost cei mai buni. Firma organizatoare a concursului, KPMG, oferă servicii de audit, consultanţă în afaceri şi asistenţă fiscală.

Csongor Guttmann (Finanţe şi Bănci, LM, anul III), Anita Kovács (Finanţe şi Bănci, LM, anul III), Hunor Német (Management, LM, anul III) şi Rita Székely (Management, LM, anul III) sunt studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor care în aprilei vor reprezenta România la un concurs internaţional în Dubai, anunta adevarul.ro.

Echipa alcătuită din cei patru se numeşte „Watson4“ şi a fost coordonată de Szász Levente şi Györfy Lehel, cadre didactice în cadrul Departamentului de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Limba Maghiară.

Ca să ajungă în finala naţională a concursului KPMG International Case Competition, studenţii de la UBB au trecut prin mai multe etape. Cei care au ajuns în finala naţională au trebuit să rezolve un studiu de caz pe tema maşinilor low-cost din România, incluzând viitorul brandului Dacia, şi să prezinte soluţiile lor în faţa unui juriu profesional alcătuit din angajaţii KPMG România, se arată într-un comunicat al UBB.

error: Content is protected !!