„Clujul a dat mereu startul si s-a dovedit a fi sustinatorul numarul 1 al Diasporei. Ne sustine si de data asta ?” Un clujean, Adrian Dorin, aflat la munca in Marea Britanie ii invita pe clujeni sa protesteze impotriva modului nedrept in care au fost prezentati romanii de postul de televiziune Channel4 in documentarul „Vin Romanii!”

Updated on februarie 20, 2015 Clujeanul Adrian Dorin, aflat la munca in Marea Britanie ii invita pe clujeni, duminica, la protest impotriva modului nedrept in care au fost prezentati romanii de postul de televiziune Channel4 in documentarul „Vin Romanii!”

Un protest va avea loc duminica, 22 februarie, la ora 15:00, la sediul Channel4 din Londra.

„Poate dupa Cluj, vin Bucuresti, Madrid, Roma si toti din diaspora intr-un protest mut. Fara sa facem galagie doar sa ne facem vazuti si scopul sa fie atins. Si poate scapam de eticheta asta o data”

Clujeanul Adrian Dorin, spune pe pagina de Facebook a evenimentului Clujul E Cu Noi ? (www.facebook.com/events/1418553831775000/):

„Romanii din Anglia ies Duminica 22 Februarie la un protest mut in fata postului de TV Channel 4, in urma emisiunii ” The Romanians are coming ” care a starnit revolta online.

foto: Foto: Andrei Dascalescu/
foto: Foto: Andrei Dascalescu/

Clujul a dat mereu startul si s-a dovedit a fi sustinatorul numarul 1 al Diasporei.
Ne sustine si de data asta ?
Poate asa scapam de eticheta asta nu doar in Anglia, poate o sa ajunga peste tot vestea ca nu mai permitem sa fim numiti tigani ( fara sa fiu rasist )”

error: Content is protected !!