(Video) Julio Iglesias S-A INDRAGOSTIT de Cluj. A fost ideea lui sa se intoarca

Updated on februarie 6, 2015

Ideea de a concerta la Cluj Napoca i-a aparținut lui Julio Iglesias spun organizatorii concertului din 22 mai de la Sala Polivalenta. Artistul a declarat că are amintiri foarte frumoase din Cluj, orașul în care a fost primit cu foarte multă căldură și unde a avut ocazia să guste din tradiționala țuică.

Julio Iglesias revine la Cluj după o absenţă de şapte ani, fiind a 14-a revenire în România, unde a susţinut peste 20 de concerte.

“Artistul şi-a exprimat dorinţa de a reveni la Cluj tocmai pentru că la acea vreme s-a simţit minunat şi publicul l-a primit foarte, foarte bine. El avea deja confirmat concertul pentru Bucureşti şi atunci când am început discuţiile pentru cel de-al doilea oraş, dânsul a venit cu propunerea Clujului, spunându-ne că are o amintire foarte plăcută, că a fost primit cu foarte multă căldură aici, iar noi considerăm că oraşul Cluj este foarte oportun deoarece e un oraş cu o foarte mare deschidere către activităţi culturale” au spus organizatorii citați de Ziua de Cluj.

Pentru concertul din 22 mai s-au pus în vânzare 6.700 de bilete cu prețuri variabile, în funcție de categorie: VIP 325 lei, Premium 275 lei, Categoria I 225 lei, Categoria II 185 lei, Categoria III 145 lei, Categoria IV 95 lei.

Concertul lui Julio Iglesias din Cluj Napoca are și o componentă caritabilă, cel puţin 10.000 de euro vor fi donaţi de către organizatori unui centru de copii cu probleme din Cluj.

Artistul a transmis printr-un scurt video un mesaj către fanii din Cluj Napoca pentru care a învăţat câteva cuvinte în română.

error: Content is protected !!