Cluj: Strauss Festival Orchestra Vienna concerteaza la Casa de Cultura a Studentilor

Updated on decembrie 5, 2014

“Vienna Classic Christmas” vine pentru a sasea oara consecutiv in Romania si pentru a treia oara la Cluj.  Evenimentul de excepţie va avea loc pe 13 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Studenţilor.

646x404

„Măiestria desăvârşită a artiştilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internaţional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar şi interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susţinute în România să fie, an de an, sold out. Strauss Festival Orchestra Vienna deţine de 36 de ani supremaţia între ansamblurile vieneze de acelaşi gen. Fondată de legendarul dirijor Peter Guth, Orchestra a primit de-a lungul timpului în rândurile ei cei mai de seamă muzicieni”, scriu organizatorii citati de adevarul.ro 

Strălucirea Orchestrei vieneze va fi completată în acest an de două prezenţe interpretative remarcabile: soprana Leontina Văduva şi tenorul Robert Nagy.

Evenimentul „Vienna Classic Christmas” încheie „Anul Cultural Artă contra Drog” 2014, un proiect iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” împreună cu CIADO România. http://www.guth-strauss-vienna.at/konzerte.php Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a.

error: Content is protected !!