Video Cluj: James Blunt a concertat la inaugurarea celei mai mari sali polivalente din Romania

Updated on noiembrie 1, 2014

Cea mai nouă, dar şi cea mai mare sală polivalentă din România a fost inaugurată de unul dintre cei mai în vogă artişti ai lumii. Solistul britanic James Blunt a cântat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în faţa câtorva mii de oameni.

Concertul lui James Blunt a fost pe placul celor cinci mii de spectatori care au umplut noua sală polivalentă din Cluj-Napoca.

Spectatorii au fost impresionați:

„Tot ce trebuie, un concert reuşit, a făcut stand-up comedy, lumini, lume etc”.

„A fost vesel, mi-a plăcut, eram puţin sceptică la început, dar a fost perfect”.

„A interacţionat cu publicul, asta a fost cel mai important şi mi-a plăcut cel mai mult”

Clujenii au primit foarte bine această invitaţie şi nu numai, pentru că am avut şi cerinţe din toată ţara, dar şi dinafara ţării, asta înseamnă că ne-am făcut treaba bine”, a declarat Mihaela Tromitaș, organizatorul evenimentului.

James Blunt se află pentru a doua oară în România, iar toate biletele de la concertul din Cluj – inclusiv cele de la sectorul VIP, care au costat 250 de lei – au fost vândute.

Evenimentul a fost primul găzduit de noua sala polivalentă din Cluj, care reprezintă oinvestiţie de peste 76 de milioane de lei. Are o capacitate de 7.200 de locuri, un sistem de filtrare a apei de ploaie şi este încălzită parţial cu panouri solare.

error: Content is protected !!