Nestlé sustine Cluj, Capitala Europeana a Tineretului 2015

Updated on septembrie 11, 2014 Nestle România va fi alături de tineri la Cluj, Capitala Europeană a Tineretului în 2015, prin intermediul programului european “Nestlé Needs YOUth”, lansat pe 15 noiembrie 2013. Destinat sprijinirii tinerilor aflați la început de carieră, programul va contribui la promovarea primului oraș din România care a câștigat acest statut. 

333

Cluj-Napoca, unul dintre cele mai mari orașe universitare din România, devine în 2015 Capitala Europeană a Tineretului, atrăgând atenția asupra rolului pe care noua generație îl joacă în dezvoltarea societății. În acest context, Nestle România lansează o nouă dimensiune a programului “Nestlé Needs YOUth” la nivel local, chiar din această toamnă, oferind tinerilor surse de inspirație și diverse oportunități pentru conturarea unui viitor profesional de succes.

Printr-o serie de evenimente și acțiuni menite să amplifice rolul esențial al tinerilor în creșterea economiei europene, Nestle România se va afla într-un dialog deschis cu studenții și proaspăt absolvenții din Cluj și nu numai. Astfel, prin intermediul programului “Nestlé Needs YOUth”, tinerii vor avea acces la o serie de sesiuni de orientare profesională și îndrumare în redactarea CV-ului, workshop-uri susținute de reprezentanții Nestlé și evenimente cu invitați speciali, toate acestea oferind continuitate inițiativei Nestlé de a contribui la integrarea tinerilor pe piața muncii.

”Faimos pentru atmosfera studențească vibrantă și desemnat Capitală Europeană a Tineretului în 2015, Clujul are ocazia acum să demonstreze că tinerii au o voce care merită ascultată. De aceea, am văzut în acest eveniment o oportunitate binevenită de aparticipa cu programul nostru Nestlé Needs YOUth” pe plan local, contribuind la dezvoltarea aptitudinilor profesionale ale tinerilor.” a declarat Hervé de Froment, Country Manager, Nestle România.

”Suntem în toiul pregătirilor pentru evenimentele ce vor avea loc în Capitala Europeană a Tineretului și, pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării, cu ajutorul partenerilor, proiectul nostru de suflet prinde din ce în ce mai mult contur. Suntem mândri că pornim în această călătorie, care se anunță captivantă, alături de Nestle România și programul sau pentru tineret, “Nestlé NeedsYOUth”, menit să aducă un plus de valoare în creșterea calității vieții tinerilor din Europa.” a declarat Vlad Pop, președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Implicarea Nestle România în programul Youth@Cluj-Napoca 2015 vizează consolidarea colaborării companiei cu universitățile și asociațiile studențești din acest oraș al tinerilor. Așadar, prin programul “Nestlé Needs YOUth”, Nestle România își propune atragerea de noi talente din rândul tinerilor și dezvoltarea profesională a acestora, într-un context european ce urmărește implicarea activă a generației tinere în dezvoltarea culturală, socială, politică şi economică locală.

error: Content is protected !!