Cluj: Grafitti-ul ceferistilor mazgalit de suporterii uisti

Cel mai mare grafitti al unei echipe de fotbal din România, realizat de suporterii formaţiei CFR Cluj, a fost mâzgălit cu spray de suporterii rivalei din oraş, Universitatea Cluj.

11

“Reprezentantii de seama ai fenomenului ultras de la noi din tara, neputinciosi fiind in a realiza asemenea proiecte, s-au gandit sa se semneze pentru a-si culege si ei putin din roadele victoriei. Nici cea mai joasa speta de cocalari nu ar face asa ceva. Ne miram cum de au reusit sa o duca pana la capat, fara sa greseasca. Nici macar spray-urile luate din piata nu prind pe zid… Frustrare, neputinta, inferioritate. Desenul se poate repara… Rusinea de a cadea in penibil, niciodata!”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook, Peluza Vişinie.

22

(sursa: Ziua de Cluj)

Susţinătorii feroviarilor au realizat un grafitti impresionant pe zidurile stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” în care sunt ilustrate statuile lui Matei Corvin şi Avram Iancu, catedrala ortodoxă şi cea romano-catolică, precum şi alte clădiri reprezentative din centrul oraşului. Imaginele au fost postate pe aceeaşi pagină de facebook.