Un clujean este unul dintre cei trei noi jurati de la emisiunea MasterChef de la ProTv

Updated on iulie 3, 2014

Unul dintre cei trei noi jurati de la emisiunea MasterChef de la ProTv este bloggerul clujean Adrian Hadean, cunoscut si ca “Jamie Oliver de Romania” datorita implicarii sale in activitati sociale si promovarea alimentatiei sanatoase.

adi-hadean

Adi Hădean, originar din Arad şi stabilit la Cluj, este cel mai cunoscut blogger culinar din Ardeal şi unul dintre cei mai cunoscuţi din ţară. Adi Hădean a fost comparat cu Jamie Oliver pentru că la fel ca şi celebrul bucătar din Marea Britanie, se implică foarte mult în proiectele care promovează alimentaţia sănătoasă. Cel mai cunoscut astfel de proiect s-a derulat în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca şi a fost destinat să îmbunătăţească alimentaţia copiilor din grădiniţele de stat din oraş.  Împreună cu echipa de nutriţionişti condusă de profesorul Nicolae Hâncu, Hădean a elaborat meniurile pentru grădiniţele clujene şi a lucrat la implementarea meniurilor. (sursa: adevarul.ro)

”Nu mai este o noutate pentru nimeni, dar voi confirma totuşi faptul că am fost invitat de echipa Pro TV să mă alătur emisiunii MasterChef în calitate de jurat. Am acceptat invitaţia care mă onorează. Prezenţa mea în juriul MasterChef nu este doar o recunoaştere a tuturor eforturilor mele şi un motiv de mândrie, e şi o responsabilitate, o provocare în plus, pe care mi-o asum cu mult entuziasm şi seriozitate. Am încredere că va fi o nouă etapă din care voi avea şi eu multe de învăţat dar voi putea transmite mai departe cunoştinţele, preocupările mele, pasiunea mea pentru gătit. Sunt un om norocos, pentru că pot spune cu mâna pe inimă că în cazul meu nu mai există bariere între muncă şi pasiune”, a scris Adi Hădean, pe blogul lui.

Adi Hădean are un succes teribil şi cu blogul său culinar http://www.adihadean.ro/, a cărui pagină de Facebook are nu mai puţin de 83.000 de likeuri. „E o afacere pornită din pasiune. Se întreţine singură, aici mă refer la pasiune, şi se dezvoltă odată cu afacerea pe care o întreţine. Sigur că-i mult de lucru şi că nu prea e loc pentru erori, dar e bine aşa. Nu mă refer aici la blog, deşi şi cititorii de bloguri sunt tot mai pretenţioşi şi nu te mai caută dacă-i dezamăgeşti, ci la cealaltă latură a activităţii mele gastronomice, aceea de consultant. Clienţii au aşteptări, trebuie să le oferi rezultate. Nu-i mereu uşor să faci asta. Uşor e doar în bucătărie. Acolo-s în largul meu, pot să stau între oale de dimineaţa până seara, fără să simt oboseala. Uneori o ţin aşa săptămâni sau luni în şir. Alteori doar câte cinci-şase zile, dar e la fel. Gătesc şi nu-mi dau seama când trece vremea”, mărturiseşte Adi pentru adevarul.ro

error: Content is protected !!