Jurnalist București: „Emil Boc e un risc la adresa integrității României. Distanta dintre Cluj si Romania teleormaneana creste atât de mult, pe toate planurile, incat ruptura ar trebui sa vina de la sine”

Updated on august 10, 2017 Cum se vede Clujul de la București? Extraordinar! Nu o fi orașul nostru perfect dar când te uiți în jur … cam vezi dezastrul. Bine spunea taximetristul de la Untold, „Peste mari si tari se vorbeste despre Romania , tara aia de langa Cluj”.
Craiova, Alexandria, Ploiești, Pitești, Slatina, Bacău, Suceava, Iași, Galați nu există. Brașovul este în picaj de când primarul George Scripcaru se ascunde mai tot timpul de procurorii DNA, la Sibiu primarul are o misiune grea, s-l întreacă pe Iohannis, așa că dă semne că a renunțat, La Târgu Mureș au pierdut chiar și Aeroportul în favoarea noastră. Alba Iulia este prea mică pentru o cetatea așa de mare. Timișoara a câștigat Titlul de Capitală culturală Europeană dar dă semne că este prea mult pentru ei. Singurii care-și văd de treabă sunt cei de la Oradea. Se dezvoltă spectaculos fără să fie remarcați.

În aceste condiții nu este de mirare că un jurnalist, Tudorel Urian, poate spune: „Emil Boc e un risc la adresa integrității României. Distanta dintre Cluj si Romania teleormaneana creste atât de mult, pe toate planurile, incat ruptura ar trebui sa vina de la sine”.

Jurnalist București: „Emil Boc e un risc la adresa integrității României. Distanta dintre Cluj si Romania teleormaneana creste atât de mult, pe toate planurile, incat ruptura ar trebui sa vina de la sine” 1

Dezvoltarea spectaculoasă a Clujului întâmpină deja piedici majore. Banii europeni pentru Centura Metropolitană au fost blocați de Guvern. Ce vor inventa cei din Teleorman la adresa Clujului?

error: Content is protected !!