Cluj vs București. Clujul nu e în România? Gabriela Firea: „Pentru prima data in Romania se utilizeaza validatoare contactless de ultimă generație, care au fost deja instalate pe autovehicule STB”

Updated on mai 30, 2020 Cluj vs București. Gabriela Firea a anunțat zilele trecute o premieră în România: validatoare contactless în autobuze. Cum Clujul nu este în țara sa, clujenii o anunță că această metodă de plată a fost introdusă de anul trecut pe autobuzele CTP. 

Gabriela Firea, 26 mai: „Plata calatoriei cu autobuzul, direct cu ajutorul cardului bancar! Bucurestenii beneficiaza de acum de cea mai noua tehnologie de plata, direct in mijloacele de transport in comun cu care circula!
Cluj vs București

Pentru prima data in Romania se utilizeaza validatoare contactless de ultimă generație, care au fost deja instalate pe autovehicule STB”.

ziare.com, iulie 2019: „Plata cu ajutorul cardurilor contactless va fi disponibila, din luna iulie 2019, in toate mijloacele de transport public din Cluj-Napoca.

Solutia de plata contactless a calatoriilor este implementata de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca, in parteneriat cu Banca Comerciala Romana si in colaborare cu Telekom Romania”.
Cluj vs București. Clujul nu e în România? Gabriela Firea: „Pentru prima data in Romania se utilizeaza validatoare contactless de ultimă generație, care au fost deja instalate pe autovehicule STB” 1

Sistemul de plata contactless din mijloacele de transport ale CTP este extrem de simplu: calatorii trebuie sa apropie cardul bancar contactless de validatoarele din autobuze, dupa care vor primi imediat instiintarea de realizare a tranzactiei. Validatorul va elibera apoi o dovada de plata, pe care utilizatorul trebuie sa o pastreze pana la coborarea din mijlocul de transport

error: Content is protected !!