Basarab Panduru, despre CFR Cluj: „Nu ai cum să câștigi împotriva lor! Mi se pare că de fiecare dată CFR joacă în zece jucători de câmp, celelalte echipe joacă în 7-8”

Updated on martie 3, 2020 Basarab Panduru a ajuns la concluzia că nicio echipă din primul eșalon fotbalistic nu are cum să se impună în fața celor de la CFR Cluj. Acesta a explicat și de ce.

Fostul internațional român este de părere că CFR Cluj a dorit să câștige simplu în fața celor de la Astra Giurgiu și a evoluat la trecerea timpului.

Basarab Panduru, despre CFR Cluj: „Nu ai cum să câștigi împotriva lor! Mi se pare că de fiecare dată CFR joacă în zece jucători de câmp, celelalte echipe joacă în 7-8” 1

”Mi s-a părut cu CFR parcă s-a mulţumit cu rezultatul de 1-0 şi a încercat să joace la trecerea timpului. În momentul în care a băgat jucătorii de atac şi a accelerat, după minutul 70, parcă vedeai că CFR e în stare să marcheze şi să câştige meciul” a declarat Basarab Panduru, citat de prosport.ro.

”(n.r Alibec) A avut ca de obicei momente bune şi momente în care Astra joacă în zece. Este o mare problemă a tuturor echipelor când joacă cu CFR. Mi se pare că de fiecare dată CFR joacă în zece jucători de câmp, celelalte echipe joacă în 7-8 şi nu ai cum să câştigi” a mai declarat Basarab Panduru.

error: Content is protected !!