Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi

Updated on iunie 24, 2019 La Cluj a fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania, în cadrul celui mai nou proiect rezidențial al Clujului: West Side Park.

Studium Green:Studium Green a inaugurat la Cluj-Napoca complexul rezidențial West Side Park, situat pe strada Alexandru Vaida Voevod nr. 59. Punctul de interes al complexului este terasa verde de 3.000 mp de la etajul 1 al proiectului în sine, unica de acest fel din Transilvania.
Terasele verzi ale ansamblului însumează 7.600 mp. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi”.

Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 1 Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 2 Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 3

Proprietarul Studium Green, Dorin Bob, citat de citynews.ro: „Este cea mai mare terasă verde din Transilvania. Vrem, nu vrem, trebuie să recunoaștem că orașul nostru este poluat. Din această cauză fiecare trebuie să facem ceva în măsura posibilităților ca să rezolvăm acest lucru.

Am început în 2010 cu prima terasă verde, pe proiectul situat in Cluj Napoca pe str T Mihali 39-43, Studium Green Campus. Fațada verde de aici are 1650 de metri, iar pe terasa etajului 9 am amenajat și o microlivadă.

Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 4 Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 5 Foto Cluj. A fost inaugurată cea mai mare terasă verde din Transilvania. 3.000 mp doar la etajul 1. Fațada ventilată inteligent este tratată cu dioxid de titan care produce oxigen cât echivalentul a 150 de arbori maturi 6

Toți profesorii mei de la Agronomie mi-au spus că nu se poate ca un copac să crească astfel și să producă mere, cireșe la 20 de cm de pământ, dar am realizat acest lucru.

Până primăvara viitoare totul va fi verde aici. Este prima fațadă fotocatalitică inteligentă. Este tratată cu dioxid de titan și are o capacitate extraordinară de dioxid de titan care reușește să producă ozon, iar la rândul său purifică aerul”.

În 15 ani, cei de la Studium Green au construit 1.500 de apartamente, 9.340 mp de terase verzi și 7.000 – 8.000 mp de spații comerciale.

error: Content is protected !!