Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida

Updated on iulie 18, 2018 Astăzi începe Electric Castle, primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. La Electric s-a mers chiar și cu bicicleta.

Iosub Andrei: „Allez allez! Allez les verts! (Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 1Am terminat si a doua zi cu succes, nicio pana, nicio zgarietura!!

Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 2

A fost o tura foarte faina, vreau sa multumesc coechipierilor, participantilor la trafic, organizatiei MaiNoi, sponsorilor si tuturor care s-au implicat in acest proiect!!”

Bogdan Stanoevici: Metropolitan Bucuresti, (fost Circ de Stat, fost Globus) isi va face aparitia la unul dintre cele mai mari si mai importante Festivaluri internationale, Electric Castle.
Este de altfel marea surpriza a acestei editii a festivalului.

Iata cateva imagini cu ultimele pregatiri inaintea primului gong, ce va fi dat astazi 18 iulie in parcul Castelului Banffy de langa Cluj. In calitate de manager general al Circului Metropolitan, nu pot decat sa fiu mandru de aceasta reusita.

Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 3 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 4 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 5 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 6 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 7 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 8

Bravo voua artisti de exceptie ai spectacolului “REVERIA””.

Reguli de acces la Electric Castle 2018:

  • Accesul pe teritoriul festivalului se face începând cu 18 iulie, ora 14:00 iar în zona de camping de la ora 10:00.
  • Toți participanții sunt verificați la intrare cu privire la respectarea prevederilor Regulamentului, în scopul asigurării siguranței lor și a celorlalți participanți, precum și pentru buna
  • desfășurare a festivalului. În cazul în care un participant refuză verificarea, organizatorul își rezerva dreptul de a nu ii permite accesul în festival, pe răspunderea participantului.
  • Accesul în festival se face doar pe baza unei brățări oferite de Organizator la intrarea in festival, in baza biletului/invitatiei valabile. Doar o brăţară intactă, purtată la mână, asigură participantului dreptul de a intra in perimetrul festivalului.
  • Toti participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării conformității biletului/invitației și validarii acestuia.

Lidl Romania: Transmitem direct de la castel, mândri de un magazin Lidl pop-up gata să-i primească pe toți iubitorii de muzică de la Electric Castle. Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 9🎶 Azi, în cinstea festivalului, noi, echipa Lidl, ne-am bucurat de un brunch ca să începem cu forțe proaspete cele cinci zile de distracție!

Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 10 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 11 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 12 Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 13

Foto Cluj. Începe Electric Castle! S-a mers chiar și cu bicicleta. Cum este la Bontida 14🏰 Stai cu ochii pe noi, am pregătit o mulțime de surprize electrice!

PressOne: „Miercuri, 18 iulie, va începe cea de-a şasea ediţie a festivalului de muzică Electric Castle. I-am întrebat pe săteni în ce fel are comunitatea lor de câştigat de pe urma zecilor de mii de tineri care vor invada uliţele Bonţidei.

Pentru unii, odată cu “muzica electronică”, asupra satului s-a abătut o nenorocire. Alţii se pregătesc să le ofere musafirilor locuri de cazare.
Vezi aici Video:

În discuţie a apărut şi Liviu Dragnea, odată cu uluiala unui localnic: cum poţi fura şi totuşi să fii în libertate?”


Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!